واکنش سفارت ایران در کاراکاس به اعطای جایزه صلح نوبل به چهره اپوزیسیون دولت ونزوئلا نظریه‌پرداز برجسته: چرا حمله مجدد به ایران محتمل نیست؟ بیانیه جدید تروئیکای اروپا پس از فعال‌سازی مکانیسم ماشه ادعای سران تروئیکای اروپا: قصد مذاکره با ایران را داریم وزارت خارجه ایران تحرکات نظامی آمریکا در آمریکای لاتین را محکوم کرد بازگشت آوارگان فلسطینی به شهر غزه پس از اجرای آتش‌بس حماس خواستار دریافت پیکر یحیی السنوار و برادرش شد پشت‌پرده لیز خوردن جایزه نوبل از دست ترامپ آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد وزارت امور خارجه: مراقب فریبکاری و بدعهدی رژیم صهیونیستی باشید شکست رژیم صهیونیستی در غزه با توافق حماس لاریجانی: امروزه با پدیده‌ای به نام تروریسم علمی مواجهیم حماس: هنوز درباره اسامی اسرای فلسطینی، توافقی حاصل نشده است ترامپ: به توافق درباره غزه بسیار نزدیک شده‌ایم بارزانی: نمی‌خواهیم منبع تهدیدی برای ایران باشیم

مخالفت نمایندگان آمریکا با لغو تحریم‌های ایران

یک نشریه آمریکایی به نقل از یکی از دستیاران یک سناتور آمریکایی گزارش داد، قانونگذاران مخالف با برجام با بسیاری از تلاشهای «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا در کاستن از تحریم‌های ایران مخالفت خواهند کرد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۰ - ۱۲ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 31
کد خبر: ۷۵۸۶۰

به گزارش راهبرد معاصر یک نشریه آمریکایی به نقل از دستیار یک سناتور جمهوری‌خواه آمریکا از مخالفت قانونگذاران ایالت متحده با رئیس جمهور این کشور در کاهش بسیاری از تحریم‌های ایران خبر داد.

وبگاه «پالتیکو» شنبه شب به وقت تهران به نقل از دستیار یک قانونگذار جمهوریخواه آمریکا و بدون اشاره به نام وی نوشت، قانونگذاران بدبین به برجام با بسیاری از تلاشهای «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا در کاستن از تحریم‌های ایران مخالفت خواهند کرد.

این مقام آمریکایی افزود، این قانونگذاران همچنین چگونگی اجرای تحریم‌هایی را که دولت بایدن تصمیم به حفظ آنها می‌گیرد مورد پایش قرار خواهند داد. یکی از نگرانی‌ها این است که چه کالاهایی مشمول معافیت‌های بشردوستانه می‌شود.

دستیار قانونگذار آمریکایی افزود: «اگر آنها تحریم‌ها را بردارند، ممکن است شاهد تحریم‌های جدید از طریق کنگره باشیم. ما از نزدیک هر نوع توافق یا تفاهمی را که آن‌ها با ایرانی‌ها به دست می‌آورند، تحت نظر خواهیم داشت.»

پالتیکو به نقل از یک مقام وزارت‌ خارجه آمریکا نوشت، ایران تا بازگشت به برجام فاصله زیادی دارد و باید مراحل زیادی ارزیابی شود. اولین دستور کاری آمریکا مشاوره با کنگره و سپس متحدان است.

یک قانونگذار جمهوریخواه آمریکا  نیز به جو بایدن توصیه کرده که ادامه دهنده رویکرد فشار حداکثری ترامپ بر ایران باشد و وارد برجام نگردد.  «گرگ مورفی» قانونگذار ایالت کارولینای شمالی گفت، ایرانی‌ها خواهان محو اسرائیل هستند، ایرانی‌ها دوست ما محسوب نمی‌شوند و آزمودن و امتیاز دادن به آن‌ها یک سیاست خارجی مضحک است. 

وی در ادامه گفت، با وجود خروج آمریکا از برجام در زمان «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا، ایران هنوز  به غنی سازی ادامه می‌دهد.

ایران بعد از خروج آمریکا از برجام و معطل ماندن وعده‌های کشورهای اروپایی برای جبران خروج واشنگتن از این توافق اعلام کرد با توجه به مفاد موجود در توافق قصد دارد تعهداتش به آن را کاهش دهد.  ایران از آن زمان و بر اساس بند 36 برجام، اجرای برخی محدودیت‌ها ذیل این توافق را متوقف کرده است.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار